Djurrättsalliansen är stolt arrangör av Vegomässan – Sveriges första och största vegomässa – och nästa Vegomässan blir den elfte mässan vi anordnar.

Organisationen har funnits sedan 2005 och vi har hunnit med en hel del. Vi har bjudit på vegomat, delat ut tiotusentals flygblad, arrangerat demonstrationer, föreläsningar och infobord. Men mest kända har vi nog blivit för vårt researcharbete. Vi har avslöjat nätverk som utnyttjar djur sexuellt, granskat hundratals grisfabriker och dokumenterat minkarnas liv på svenska pälsdjursfarmer. I oktober 2015 lanserade vi hemsidan djurfabriken.se som visar upp hur djurens verklighet ser ut på svenska djurfabriker och slakterier.

Med mycket små medel har vi lyckats sätta fokus på djurförtrycket och hur djur utnyttjas och inspirerat tusentals att förändra sina vanor och välja en djurvänlig livsstil. Läs mer om vårt arbete: djurrattsalliansen.se.

Är du intresserad av att ställa ut på Vegomässan, vara volontär eller vill komma i kontakt med oss? Kontakta oss på , 072-300 39 00 eller Djurrättsalliansen/Vegomässan, Box 2107, 128 23 Skarpnäck

Här hittar du Vegomässans event på Facebook.