Premiumutställare

3 vänners glass

3 Vänners Glass är en liten genuin glassfabrik som skapar magisk glass av naturliga och ljuvligt smakrika råvaror från Norden. Glassen är endast fylld av rena och utsökta smaker som är lika oemotståndliga som de är originella. I deras sortiment har de i dagsläget två veganglassar: Choklad, Nötter & Kolasås + en nypa havssalt samt Pepparmint & Choklad. I maj lanserar de även Kokos & Ananas som självklart kommer att vara med på mässan. 3 Vänners Glass ser fram emot att träffa alla gäster och lovar att bjuda på en glassig tillställning med massa härlig glass till alla besökare.

Ahlströms Factory

Ahlström Factory är ett familjeföretag baserat i Göteborg, som arbetar och marknadsför endast veganska livsmedel gentemot dagligvaruhandeln samt foodservicemarknaden. De erbjuder dels egenproducerade produkter samt att de har den exklusiva agenturen för FRY’s Family – också ett familjeföretag med ett utbud av fantastiska veganska produkter. På årets Vegomässan kommer alla få chansen att provsmaka samt även köpa med FRY’s produkter hem, inklusive våra två nyheter för året, XL-burgare samt glutenfria nuggets! Välkommen till Ahlströms Factorys monter!

BUBS

Bubs Godis är ett litet svenskt familjeföretag som sedan 1992 har haft en stor passion – nämligen fantastiskt godis. Trots deras lilla storlek utmanar de godisbranschen med sin kunskap, sitt engagemang och sitt goda godis. Deras goda godispåsar med skallar, och nu även deras nya produkt GEO är helt veganska och gelatinfria och så är även merparten av deras godisbitar i lösgodisdiskarna. Har du till exempel testat deras fantastiska lösgodis Banana Bubs? Om inte får du möjlighet att testa den samt många andra nya och spännande produkter i BUBS sortiment på Vegomässan!

Corkei

I deras monter finner du snygga accessoarer som väskor och smycken tillverkade i kork, lämpliga för veganer, djurvänner och alla andra som vill ha hållbara produkter med bibehållet miljösamvete.

Färg & Förändring

Sedan 2007 har företaget varit en trogen premiumutställare på Vegomässan. Färg & Förändring har icke-djurtestade hudvårdsprodukter som är helt veganska och dessutom innehåller de inga miljöskadliga ämnen och är ekologiska. Vi älskar företag som har en tydlig etisk profil samtidigt som de har underbara produkter.
De har två egna märken, SKIMMER och Flowers hudvård, som är omtyckta av väldigt många, så om du inte redan testat deras produkter kommer du få en chans på årets Vegomässa!

Green food Company

Gardein, Daiya och Tofurky är bara några av de märken som företaget Green Food Company tagit till Sverige. Och vi älskar det! Produkter som Pizza pockets, otroliga cheesecakes i olika smaker och den legendariska osten från Daiya är en liten del av deras sortiment. På Vegomässan kommer du att kunna hitta dem och många andra produkter till mässpriser.

Lovice

Lovice är för alla glassälskare – svensk vegetabilisk glass gjord av den fantastiska sojabönan som självklart är GMO-fri. Lovice är fri från laktos, mjölkprotein, nötter, ägg och gluten. Klimatsmart, vegansk och mer hälsosam glass. Lovice – just love it!

OUMPH!

Oumph! What? OUMPH! är mat från växtriket. Gjord på soja. Finns i naturella varianter och med olika kryddningar. Företaget tror på mat som får det att vattnas i munnen, så välkomna till deras monter på Vegomässan. Där väntar ett glatt gäng på att få bjuda dig på god mat.