Nu är det spikat! Nästa Vegomässan går av stapeln lördagen den 10 juni, även denna gång i vackra NackaStrandsMässan i Stockholm. Årets mässa kommer att gå i sommarens alla tecken och det kommer att bli en fantastisk dag där vego är normen – helt enkelt en dag du inte vill missa!

Som Sveriges första vegomässa är Vegomässan originalet och nu blir det den elfte mässan vi anordnar. Vegovågen drar in som aldrig förr över Sverige och bara fortsätter att växa vilket är helt otroligt! Fler och fler väljer vego för djurens, klimatets och hälsans skull och Vegomässans koncept är enkelt: att samla de flesta företag och organisationer som säljer vegoprodukter eller arbetar med vegofrågor under ett och samma tak för en dag. Mässans besökare får ta del av ett unikt och oslagbart vegoutbud på en och samma gång. Smaka vegovärldens senaste och allra populäraste matprodukter och shoppa djurvänliga kläder, skor och skönhetsprodukter. Fantastiska utställare och vegonyheter är en del av mässan – en annan är vegomat i mängder. Vegomässan kommer att erbjuda massor av underbar vegomat och bakverk – något för alla smaklökar! Och självklart kommer det att finnas ett fullspäckat program med spännande och intressanta föreläsningar. Vegomässan rymmer något för alla oavsett om du redan är vego eller om du är nyfiken på en grönare livsstil och vill hitta inspiration.

Stolt arrangör är organisationen Djurrättsalliansen och mässan har blivit ett väldigt uppskattat och välkänt evenemang för landets alla vegetarianer, veganer och nyfikna allätare. Förra mässan under september förra året blev en succé och slog besöksrekord med 5 200 besökare under en enda dag. Missa därför inte årets största vegoevent lördagen den 10 juni, klockan 10-18. Ringa in datumet i din kalender redan nu så ses vi på Vegomässan!

Följ oss på vår Facebooksida:

https://www.facebook.com/vegomassan/