Älskar du precis som vi Esther the Wonder Pig? Då får du inte missa det kanadensiska paret Steve Jenkins och Derek Walter, som gör ett unikt Sverigebesök för att komma till Vegomässan och berätta Esthers historia och om deras liv tillsammans med henne.

När de adopterade Esther trodde de att hon var en minigris. Problemet var att hon aldrig slutade växa. Hon blev allt större och större och visade sig komma från djurindustrin. Att Esther kom in i deras liv ledde bland annat till att de blev veganer och i dag driver de ett djurhem. Esther the Wonder Pig har över 750 000 följare på Facebook och är en älskad och välkänd gris över hela världen.

Missa inte denna föreläsning i Stora salen klockan 15.00!

Läs mer om det övriga programmet under fliken program.

Här kan du köpa förköpsbiljetter till Vegomässan. 

Här hittar du Esther the Wonder Pigs Facebook-sida.