Vilken veganblogg tycker du har förtjänat att bli utnämnd till Årets Vegoblogg 2013? Vi har tillsammans med våra vänner på facebook plockat fram ett antal kandidater till denna ärevördiga titel. Nu är det ditt jobb att lägga din röst på den veganblogg du tycker har de bästa recepten, den bästa layouten, de snyggaste texterna eller vad du nu tycker gör den till den bästa av de kandidater vi tagit fram.

De nominerade är…

Vegoteket | Vegoriket | Gaashud | Vegokoll | Vegan Style

Röstar gör du genom att klicka på knappen ”Rösta om Årets Vegoblogg 2013” som ligger till vänster i den blå balken längst ned på sidan. I popup-fönstret klickar på ”Vote” framför det bloggnamn som du anser ska vinna. Du kan bara rösta en gång. Titta på resultatet kan du däremot göra så ofta du vill genom att återigen klicka upp popup-fönstret med knappen ”Rösta om Årets Vegoblogg 2013”. Må bästa blogg vinna!